Baïja Collections

Over Baïja

Baïja ontwikkelt huidverzorgende producten met exclusieve geurnoten en natuurlijke (96%) ingrediënten zonder parabenen of fenoxythanol.

Baïja is vooral gekend voor haar pallet unieke geuren waarmee ze naargelang de creaties zachte en aantrekkelijke herinneringen componeert.  Want alles is puur emotie...  elke parfum en elke textuur creërt of ontstaat uit een gevoel.  De geuren vertellen hun verhaal en brengen ons terug naar dat van ons.

De producten worden vervaardigd in Frankrijk en worden ontwikkeld volgens een streng formulecharter dat borg staat voor een uitstekende kwaliteit en waarbij geen dierenproeven aan te pas komen.

 

 

Welke producten

Elke geurlijn heeft: een scrub met fijne suiker korrels, een lichaamscrème, een lichaamsolie, een huisparfum met bamboestokjes (19.90 €), een geurkaars (19,90 €) en vloeibare marseillezeep die vervaardigd is volgens de traditionele methode door ambachtelijke zeepmeesters.

Elke geurlijn heeft ook een "gift set" (23,50 €) bestaande uit:een douchegel, een suikerscrub en een bodylotion.  Dit volledige verzorgingsset kan door uzelf gebruikt worden, thuis of bij ons in de wellness, of is het ideale cadeau.

De Hammam lijn is een buitenbeentje.  De "gift set" bestaat hier uit een vaste zwarte zeep, een Kessa scrubhandschoen en rassoulklei.  Deze producten zijn ook afzonderlijk te krijgen alsook de vloeibare zwarte zeep en de arganolie (16.60 €).  Met deze Hammam lijn, met oriëntaalse geuren, kan je je partner tijdens je wellness bezoek helemaal verwennen en samen met hem of haar de ultieme hammam ervaring beleven met een streelzachte huid als toetje.

 Meestal zijn volgende geuren in ons assortiment te vinden: 

Festin Royal

 

Het is als terugkeren naar je kindertijd, een reis naar wonderland: de smaakpapillen worden geprikkeld, de lekkernijen lonken, ogen stralen...  Dit verukkelijk feestmaal ontluikt  sensuele gedachten.  Dat is de belofte van de collectie Festin Royal met de verslavende geur van gekarameliseerde honing.

 

 

Moana

Alles draait om sensualiteit en schoonheid... de elegantie van vrouwen met lange zwarte haren verfraaid met bloemenkransen.  De perfecte harmonie tussen de zee en de helderblauwe lucht, het fijne witte zand, het ongelofelijke kleurenpalet, de rijke en weelderige natuur, de tradities en een cultuur verankerd in het diepste van de ziel...  Een uitzonderlijke geur als juweel van dit magische eiland: de tiaré-bloem die je met haar fijnheid en bedwelmende, zachte noten verleidt.

 

Nuit à Pondichéry

Pondichéry, de meest Franse stad van India: hier worden schatten van het oosten en het westen verenigd.  De stad toont een verrassend contrast dat haar een bijzonder karakter geeft.  Het is precies deze ontmoeting van toch complementaire tegenpolen die Baïja geïnspireerd heeft om de zachte en kalmerende lotusbloem te combineren met de opwekkende en pittige gember.  De combinatie van deze twee uit India afkomstige planten is eerst verrassend maar blijkt uiteindelijk vanzelfsprekend te zijn.

 

So Loucura

Gerelateerde afbeeldingGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor baïja so loucuraAfbeeldingsresultaat voor baïja so loucura

Aangezien het van Bahia naar Baïja slechts een stap is, is het logisch dat deze collectie de opwinding, vreugde en warmte van Brazilië viert. Door de invloed van zijn uitgestrekte stranden en zijn ligging in het zuurstofrijke Amazonegebied, samen met de energie die uitgaat van het carnaval, de rijke kleuren en warme klanken van de muziek, heeft Baïja zijn inspiratie uit deze nieuwe onvergetelijke reis geput.   De levensvreugde die weerspiegeld wordt door een onweerstaanbaar parfum van sukade & passievrucht, zowel exotisch, sensueel, fris en energiek.  Een cocktail om volop te genieten van een magische combinatie.  Een samenstelling waarvan de Brazilianen houden.  Deze zorgt voor een schitterende satijnglans en doet de gebruinde huid herleven.  Een duo waar men gek van wordt, of "So Loucura" zoals men zegt in het land van de goede stemming en de glimlach.