Massage

Een massage werkt ontspannend en ontgiftend. Je krijgt van ons na elke massage een beetje you-time om bij te komen en iets te drinken.

De massage wordt afgestemd op uw voorkeur (geen erotische massages). Dit wordt besproken voor aanvang samen met het kiezen van een olie.

Massage

prijslijst
DuurPrijs voor 1 persoonPrijs voor 2 personen
30 minuten 30€ 60€
60 minuten 50€ 100€
90 minuten 70€ 140€

Japanse gezichtsmassage

prijslijst
1 beurt van 45 min 40€
Abonnement: 7 beurten van 45 min 210€

Shiatsu ontspanningsmassage

Ook diegenen die niet graag huid op huid contact of het gevoel van olie hebben kunnen toch genieten van een ontspannende massage voor lichaam en geest.  De massage wordt gegeven boven op de kleren.  Deze technieken kunnen geïntegreerd worden in de gewone massage op de tafel maar indien je het "echter" wil wordt ze op de grond gegeven. Daarom graag bij reservatie reeds laten weten dat je specifiek deze massage zou wensen en bij komst heel gemakkelijk zittende kledij dragen. Een volledige massage zal iets meer dan een uur duren en kost 50 €.
shiatsu

Extra

Voor 5 € extra kan je bij ons een douche nemen. Je dient hiervoor niets mee te brengen.

Belangrijk

Alles verloopt heel discreet zodat u zich echt comfortabel zal voelen.

 Wij letten enorm op onze hygiëne. Zowel lichaamseigen als van ons linnen. Alvast bedankt om dit ook van jullie kant te bekijken.

 Olie op het haar kan niet vermeden worden bij de Japanse gezichtsmassage.

 De massages worden uitgevoerd met slip aan.

 Onze massages zijn nooit erotisch getint en eventuele verzoeken zijn zeer ongewenst en we gaan hier niet op in.

 De zin in een massage kan onverwacht opkomen. Bij ons kan je tot 1 uur op voorhand reserveren. Aarzel dus zeker niet ons kort voordien te contacteren om te polsen als er nog een plaatsje vrij is.

 Gelieve voor de duomassage ruim op voorhand te reserveren omdat mijn masagepartner zich ook dient vrij te houden.

 Er kan altijd iets tussen komen waardoor je niet aanwezig kan zijn. Het zou heel leuk zijn voor mij mocht je mij in dat geval een seintje geven.

 Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door de klant genoemde, allergieën, symptomen of blessures, of aandoeningen die een behandeling door een arts of kinesist vereisen. Graag alles waar je ook maar over twijfelt melden.

 Er wordt in elk geval door ons geen massage gegeven: bij besmettelijke huidaandoeningen, op acne, op spataders, op bloeduitstortingen, bij aderontsteking, op wonden en recente littekens, bij griep of koorts, in de acute fase van reuma, bij oververmoeidheid, bij kanker, bij zwangerschap (voorlopig bied ik dit nog niet aan),... Bij twijfel steeds raad vragen aan je arts.