Hoe reserveren?

Contactgegevens

Reserveren of afspreken voor een cadeaubon kan per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op +32 496 38 28 89.

Tijdens een behandeling of klantencontact, heb ik geen telefoon bij me, spreek gerust een bericht in, schrijf een sms, dan bel of tekst ik je terug.

Hoe reserveren.

Voor reservatie hebben wij enkel uw naam, gsm-nr en keuze nodig. Bij "tarieven" vind je een mooi overzicht van de verschillende mogelijkheden.

 

In veel gevallen komt de behoefte aan een sauna of massage kort voordien de kop opsteken. Aarzel niet bij ons te polsen als er nog een plaatsje vrij is. Indien er van onze kant uit de mogelijkheid is, hebben wij maar 1u op voorhand nodig om alles klaar te krijgen. Wat het eten betreft, dat weten we graag minimum 1 dag voordien.

 

De wijn, Champagne, Cava of Prosecco staan altijd koel en kan je op het moment zelf beslissen.

 

Betalingen kunnen kas of met Payconiq.

 

LET WEL: Indien u niet komt opdagen na reservering en zonder annulatie min 1u voor aankomst, hebben we het recht u een forfaitaire kost aan te rekenen van 50€.  Deze zal, indien van toepassing, verhoogd worden met het eventueel gereserveerde eten.

 

Cadeaubon

Verras jouw vrienden, dierbaren, ouders, partner,.... met een relaxerend en warm geschenk. Kom langs met een seintje vooraf op 0496 38 28 89 (om niet voor een gesloten deur te staan) of stel zelf uw bon online samen met deze handige link: https://shop.kivalo.be/au-bord-eaux/buy/

cadeaubon

 

De Bon kan slechts 1x gebruikt worden en kan niet geruild worden tegen geld.  Bij reservatie dient het bonnummer vermeld te worden.  

 

Bankgegevens

 

IBAN BE91 3850 2627 8676